Vestit de paper de Javier Barroeta

Vestit de paper estampat amb diferents tècniques de dibuix, representant la idea de Javier Barroeta “Viatjant pel món”, al Museu de Cristóbal Balenciaga. Javier Barroeta va dissenyar un vestit compost de diferents llaços sobreposats de paper pintat. Un treball d’equip (dissenyador, modista, costurera, il·lustradora-pintora), que explica la història d’un viatge al voltant del món que comença i acaba a Euskadi. Tokyo, San Francisco, Brasil, El Cairo… un recorregut que fa somiar en els anys 50 de Hollywood i les seves estrelles. 2014.

Vestido de papel de Javier Barroeta

Vestido de papel estampado con diferentes técnicas de dibujo, representando la idea de Javier Barroeta “Viajando por el mundo”, en el Museo de Cristóbal Balenciaga. Javier Barroeta diseñó un traje compuesto de diferentes lazos superpuestos de papel pintado. Un trabajo de equipo (diseñador, modista, costurera, ilustradora-pintora), que cuenta la historia de un viaje alrededor del mundo que comienza y termina en Euskadi. Tokio, San Francisco, Brasil, El Cairo… un recorrido que hace soñar en los años 50 de Hollywood y sus estrellas. 2014.

Paper dress of Javier Barroeta

Mixed media drawing on paper for the dress of Javier Barroeta “Traveling the world” in the Cristóbal Balenciaga Museum.
Javier Barroeta designed a dress composed of overlapping loops of crepe paper and hand painted. A work team (designer, seamstress, patternmaker, and I as an illustrator-painter) that tells the story of a journey around the world that starts and finishes in Euskadi. Tokyo, San Francisco, Sao Paulo, Cairo… a tour that makes us dream of the 50’s Hollywood and its stars, heyday of Balenciaga. 2014.